Szűrés

A(z) digitális fényképezőgép kulcsszót tartalmazó cikkek

Hordozható lehetőség a mindig tökéletes eredményhez

2016. február 23. -

A Nikon átformálja a prémium kompakt fényképezőgépek piacát egy vadonatúj termékcsaláddal, amely a mindig új témát kereső fotósoknak hordozható módon nyújt mindig tökéletes eredményt. A legendás NIKKOR optika és a nagy teljesítményű Nikon technológia segítségével a Nikon DL prémium kompakt fényképezőgépek hihetetlen képminőséget biztosítanak minden lehetőség kihasználásához.

Tovább

Unalmas parkolók Nikonnal bemutatva

2016. január 21. -

A Nikon segít a fotósoknak a „vemÖdalen” frusztrációjának legyőzésében – ez az a jelenség, amikor valaki valami csodaszépet próbál megragadni, de a témáról már több ezer azonos kép létezik – azzal, hogy „új szintre emeli a mindennapi dolgokat”, és varázslatosan átalakítja a hagyományos, unalmas témák fotózását.

Tovább

Új cserélhető objektíves kompakt masina a Nikontól – Nikon 1 J5

2015. április 2. -

Új modellel bővíti a Nikon cserélhető objektíves kompakt fényképezőinek kínálatát. A Nikon 1 J5 többek között 4K felbontású videofelvételre is képes.

Tovább

Új, zászlóshajó Nikon masina – D7200

2015. március 3. -

A Nikon bemutatta új digitális, tükörreflexes fényképezőgépét, a DX formátumú kategória zászlóshajóját, a D7200-at. A masinával minőségi állóképek és kiemelkedő minőségű videók készíthetők.

Tovább